Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Baby Boy

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Selasa, 19 Mac 2013

KeSakitan KemaTaaN

Alhamdulillah,arini kesihatan baik sedikit dari seari dua yang lepas..dugaan betol bila kita diuji kesakitan..tapi takde la sakit teruk sangat..manja-manja aje..

Ngam-ngam je baik dari selsema,satu penyakit lagik yang menyerang..Petang sabtu yang damai,sambil bergotong royong ngan anak dan suami,tetiba mata sebelah kanan ni terasa semacam..

Rasanya seperti berpasir dan berselaput dengan taik mata..hahaha,tengok kat cermin mata ni dah merah..pejam celik pejam celik,tekan-tekan rasa sakit kat atas mata..CONFIRM terkena sakit mata..
Ah,biakan aje la,tak de teruk sangat pon..

Aku kalau bab sakit sikit kalau tak memudaratkan kesihatan,memang jarang bertandang ke klinik..tengok dulu keadaan camne,kalau teruk tak tertangguh baru pi carik doktor..hehehe

kalo tenung lama2,confirm leh berjangkit..hehe

1 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam